Vragen? 085-2103699

Cantillana egalfix 25 kg leg en egal.mortel voor natuursteen wit

SKU
1601005455
€ 10,07
Levertijd: 3-5 werkdagen
Strasser Egalfix is uitermate geschikt voor: -het leggen van vloertegels volgens traditionele wijze op een vers gestabiliseerd zandbed. -het leggen van vloertegels op verharde (zelfnivellerende) cementgebonden dekvloeren. -het leggen van vloertegels met variabele dikte. -het leggen van natuursteentegels. -het plaatsen van klein formaat muurtegels in een mortelbed. -het vastzetten van vensterbanken, dorpels en tegelplinten. -het uitvlakken van muren die achteraf moeten betegeld worden (bv. douches, keukens, sanitaire ruimtes,...). Het plaatsen van tegels in een mortelbed zonder speciale voorbereidingen is niet aangeraden in combinatie met vloerverwarming. Gebruik Strasser Egalfix Wit voor het plaatsen van alle licht gekleurde kalksteen, natuursteen en marmer, dit om het risico op vlekvorming te verminderen ( WTCB-rapport 762498) .
Meer informatie
Levertijd 3-5 werkdagen
Merk Cantillana
Weight 25
Website leverancier Cantillana product informatie
Leverancier Cantillana
Product code 33001.125.011.0004
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Wij rekenen vanaf 6,95 verzendkosten, isolatie vanaf € 29,95 i.v.m. met ons groot assortiment en volume worden de daadwerkelijk verzendkosten berekend in het winkelwagentje. 

Woont u op de eilanden of Zeeuws Vlaanderen of in Belgie, dan kunt u contact met ons opnemen over eventuele extra verzendkosten. Afhalen is mogelijk, informeer telefonisch naar de mogelijkheden of via de mail.

To Top